LIVSCOACHING.

För dig som vill minska glappet mellan var du är och var du vill vara i livet.

Visst behöver vi människor hjälp och stöd i ‘vanliga’ vardagsnära frågor. I dag är det så naturligt att ta hjälp när det är svårt att de skogen för alla träden. Vi är inte sjuka för att vi har frågor som tynger oss. Vi behöver få prata om existentiella saker, sortera ut våra tankar och känslor.  Ibland är inte våra relationer som vi önskar. Vi kan vara stressade. Vårt arbete innehåller utmaningar som vi behöver prata om med någon som är oberoende.  Att få arbeta med att stärka självförtroendet och självkänslan samt bättre hälsa och mer glädje i vardagen. Din coach hjälper dig med att finna inspiration och verktyg för att klara dina utmaningar. Tillsammans gör ni en plan och ser till att det blir aktion. Under tiden du arbetar mot ditt önskade läge tränar din coach dig i det du behöver på vägen. Coaching är stöttande för dig som klient och syftar till att lyfta dig och din potential. Förändringsarbete kan vara jobbigt och krävande, men med rätt stöd är det vägen till mål.

 

Hjärta_Monica_Capotondi

null

Mål & handlingsplan.

Att lösa ett problem är ganska lätt, men det blir ofta kortsiktiga lösningar om vi inte gör förändringar i det som har orsakat problemet.

Tillsammans tittar vi på det som ligger till grund varför det blir ett problem.

null

Kontinuitet & Support.

Din coach ser till att du får verktyg till att följa din plan.

Ni har regelbundna uppföljningar så att du håller dig på rätt väg.

null

Let’s Do This!

Är detta nytt för dig? Har du frågor om coaching och du kanske vill få en mer insikt om vad din coach kan göra för dig.

Tveka inte på att höra av dig. Du är välkommen på ett förutsättningslöst, kostnadsfritt introduktionsmöte där du har möjlighet att ställa frågor och berätta om vad du har för utmaningar som du behöver support och hjälp med.

Mer info längst ner på sidan.