LIVSCOACHING.

För dig som vill minska glappet mellan var du är och var du vill vara i livet.

Visst behöver vi människor hjälp och stöd i ‘vanliga’ vardagsnära frågor. I dag är det så naturligt att ta hjälp när det är svårt att de skogen för alla träden. Vi är inte sjuka för att vi har frågor som tynger oss. Vi behöver få prata om existentiella saker, sortera ut våra tankar och känslor.  Ibland är inte våra relationer som vi önskar. Vi kan vara stressade. Vårt arbete innehåller utmaningar som vi behöver prata om med någon som är oberoende.  Att få arbeta med att stärka självförtroendet och självkänslan samt bättre hälsa och mer glädje i vardagen.

Din coach hjälper dig med att finna inspiration och verktyg för att klara dina utmaningar. Tillsammans gör ni en plan och ser till att det blir aktion. Under tiden du arbetar mot ditt önskade läge tränar din coach dig i det du behöver på vägen.

Coaching är stöttande för dig som klient och syftar till att lyfta dig och din potential. Förändringsarbete kan vara jobbigt och krävande, men med rätt stöd är det vägen till mål.

Hjärta_Monica_Capotondi

LIVSCOACHINGPAKET 5 TILLFÄLLEN

Varje tillfälle pågår 1 timme.

Pris 5000 SEK inkl. moms för privatpersoner och ex. för företag.

DIN COACHING.

null

Varför?

Varför vill du göra, känna och tänka annorlunda än vad du gör idag? Vill du eller måste du? Oavsett så hjälper din coach dig med vad du behöver.

Att veta sitt varför är A-O!

null

Problem och dess orsak.

Att lösa ett problem är ganska lätt, men det blir ofta kortsiktiga lösningar om vi inte gör förändringar i det som har orsakat problemet.

Tillsammans tittar vi på det som ligger till grund varför det blir ett problem.

null

Vad saknar Du?

Vad önskar du! Tillsammans skapar vi vad som är din värderade riktning och vilka önskningar du vill uppfylla. Vad är ditt kompass och vilka beteenden behöver du utveckla som tar dig till det läge du vill vara i.

null

Mål & handlingsplan.

Att lösa ett problem är ganska lätt, men det blir ofta kortsiktiga lösningar om vi inte gör förändringar i det som har orsakat problemet.

Tillsammans tittar vi på det som ligger till grund varför det blir ett problem.

null

Kontinuitet & Support.

Din coach ser till att du får verktyg till att följa din plan.

Ni har regelbundna uppföljningar så att du håller dig på rätt väg.

null

Let’s Do This!

Är detta nytt för dig? Har du frågor om coaching och du kanske vill få en mer insikt om vad din coach kan göra för dig.

Tveka inte på att höra av dig. Du är välkommen på ett förutsättningslöst, kostnadsfritt introduktionsmöte där du har möjlighet att ställa frågor och berätta om vad du har för utmaningar som du behöver support och hjälp med.

Mer info längst ner på sidan.

IntrosamtalMonicaCapotondi

KOSTNADSFRITT INTRODUKTIONSSAMTAL.

Syftet med det kostnadsfria introduktionsmötet är att du och din coach ska få en möjlighet att se om ni passar i ett samarbete.

Mötet handlar om vad du som klient vill uppnå med coachingen och vad din coach kan erbjuda just dig. Ett första steg till din fulla potential.

Coaching kan ske via träffar på mottagning i Stockholm på Kungsholmen eller via skype/telefon.

Välkommen!

Share Button