KONFERENS INNANFÖR STOCKHOLMS TULLAR MEN MED  NATUR, VATTEN OCH KLIPPOR

KONFERENSLOKAL - INSIKTEN

 

 

I underbara oasen Fredhäll som ligger i Stockholm på Kungsholmen har ni den fina konferenslokalen – Insikten.

Lokalen har egen ingång och ligger i markplan. Den har stora skyltfönster som vetter ut mot Mälaren och har en fantastisk utsikt över Essingeöarna.

Lokalen är 45 kvm varav den öppna möblerbara konferensyta är ca. 30 kvm och utöver det har lokalen en fullt utrustad pentry samt liten garderob och en stor toalett med dusch.

Lokalen passar för konferens, utbildning och workshop samt möten. Det går även att hyra lokalen som tillfällig arbetsplats för tex projekt.

Utrustning: TV-skärm, högtalare, Whiteboard, blädderblock, anteckningsblock och pennor.

Möblering: Traditionell konferenssittning i kombination med fåtöljer och soffa. De flesta tycker om variationen som gör atmosfären avslappnad och kreativ.

Antal deltagare: Max 12 personer för sittning 2 tim men för heldag rekommenderar endast upp till 9 personer.

Tillval pris per person: Kaffe/te 15 kr, Frukt 15 kr, snacks och godis 20 kr, frukost 90 kr, Förmiddagsfika 60 kr,  Eftermiddagsfika 60 kr.

Det finns två favoriter gällande lunch och middag i nära anslutning till lokalen: SMARR som ligger på Stagneliusvägen 51 och en riktigt bra Indisk restaurang Spice Corner som ligger 10 meter från lokalen.  På sommaren har Solstugan öppet. Det finns ett flertal ställen att välja utöver det. Självklart kan även värdinnan ordna med luncher på plats enligt överenskommelse.

Övrig service: Värdinnan finns tillgänglig för kontakt under hela hyrestiden. Vid heldagshyra ingår att värdinnan kommer en gång under dagen på förutbestämd tid tex vid lunch för lite tillsynsstädning som plockning, diskning mm. Städning ingår i hyran.

Kommunikation: Bussarna 59, 61 , 65 samt Tunnelbana gröna linjen Kristineberg eller Thorildsplan. Bussar som går till Västerboplan. Lätt att hitta parkering mot avgift.

Priser exklusive moms hyra mån-sön.

Halvdag 5 tim, 1800 SEK

Heldag 10 tim, 3000 SEK

Veckohyra: 10 000 SEK*

*Vid veckohyra har man tillgång till lokalen från kl. 6 – 21 varje dag mån- sön.

Vid andra önskemål skicka ett mail till monica@mctbymc.se

 

Share Button